Welkom bij Garage JoMoCars

Totaalservice voor uw auto! 

Autoschade of koetswerkproblemen

Garage JoMoCars, Uw carrosserie hersteller 'alle merken' centraal gelegen tussen Deinze, Tielt, Aalter en Waregem, steeds dichtbij! 

Wij herstellen uw voertuig van schade, zowel van lichte krassen tot vervormd plaatwerk. Door gebruik van moderne hersteltechnieken raakt uw voertuig terug in nieuwstaat.
Uitdeuken zonder spuiten, richten met een Celette-bank, spuiten in een stofvrije cabine, al deze handelingen kunnen toegepast worden bij ons in de werkplaats. Voor carrosserieschade bent u bij ons welkom met eender welk merk van auto of bestelwagen.

 Wij staan garant voor een zo laag mogelijke herstelkost, gecombineerd met een pakket aan services:  

 • Ophalen en/ of takelen van het beschadigde voertuig
 • Vervangwagen tijdens herstel
 • Uitgebreide garantie op herstellingen
 • Kwalitatieve milieuvriendelijk autolakken van het merk Cromax Refinish
 • Voertuigreiniging binnen + buiten
 • Hoge algemene technische kwaliteit door ervaren personeelSmartrepair, dé oplossing voor kleine beschadigingen

Vertoont uw wagen slechts kleine beschadigingen aan het koetswerk of interieur? Heeft u krassen op uw bumper of barsten in uw dashboard? Voor dergelijke kleine beschadigingen kunt u beroep doen op smart repair. Smart repair of Small Area Repair Techniques zijn kwalitatieve en innovatieve technieken die toegepast worden om kleine beschadigingen te repareren in plaats van te vervangen.

Smart repair heeft heel wat voordelen

 • De herstellingen kunnen snel uitgevoerd worden zodat u uw wagen niet hoeft te missen.
 • U hoeft geen dure wisselstukken te kopen.
 • Het is goedkoper dan een klassieke herstelling.
 • Omdat u geen nieuwe stukken koopt, is het beter voor het milieu.
 • Dankzij onze speciale apparatuur leveren deze technieken kwaliteit.

Maak alvast een afspraak om het koetswerk van uw auto te laten herstellen en vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk om een datum van herstelling af te spreken. 

Levenslang een perfecte lakherstelling

Uw voertuig is professioneel hersteld door ons ervaren team en ziet eruit alsof het nooit beschadigd is geweest. Om dit perfecte resultaat te bereiken, hebben wij exclusief gebruik gemaakt van laktechnologieën van Cromax Refinish, 's werelds toonaangevende producten van laksystemen voor herstelwerkzaamheden.

Wij gaan ervan uit dat u tevreden bent met het resultaat. Wij hebben alle vertrouwen in de deskundigheid waarmee de herstelwerkzaamheden zijn verricht, evenals in de onovertroffen kwaliteit van de producten van Cromax Refinish. Daarom garandeert uw schadehersteller, samen met Cromax Refinish, de kwaliteit van uw laksysteem, zo lang als uw voertuig meegaat.