Onderhoud en herstellingen

Een auto kopen is één ding, maar een auto moet natuurlijk wel goed onderhouden worden, en dit liefst bij een gespecialiseerd bedrijf.
Vandaar dat wij in onze werkplaats gebruik maken van de modernste toepassingen om uw wagen te onderhouden, herstellen. De meest moderne uitleesapparatuur, geavanceerde testapparatuur en gediplomeerde en enthousiaste monteurs. Met de meest recente uitleesapparatuur kunnen wij zowel elektronische problemen opzoeken, als updaten van nieuwe software. Hiervoor gebruiken we uitleesapparatuur van Autologic, Actia Multidiagnose tester alle merken, en natuurlijk ook de officiele Volvo uitleesapparatuur VIDA 2015, waarmee we ook de recentste Volvo personenwagens kunnen uitlezen.

In onze werkplaats verzorgen wij het onderhoud en de reparatie van alle merken personen- en bestelwagens. Buiten de normale onderhoudswerkzaamheden zoals olie verversen, remmen, schokdempers enz, hebben wij ons ook gespecialiseerd in:

  • Bandenservice: monteren van banden, balanceren, uitlijnen,
  • Spoelen en volledig inwendig reinigen van automatische versnellingsbak met spoelmachine voor automaten,
  • Airco-onderhoud en alle herstellingen aan airco's.


Trouwe klant uit Luxemburg kwam eventjes langs voor een groot onderhoud en het spoelen van de automatische versnellingsbak. Op de foto ziet u de slangen die aangesloten zijn aan de automatische versnellingsbak en eveneens de machine waar de olie vervangen wordt door nieuwe olie speciaal voor deze automatische versnellingsbakken.


Maak alvast een afspraak om uw auto te laten herstellen en vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk om een datum van herstelling vast te leggen.

Gelieve tijdig uw afspraak te maken, liefst 14 dagen vooraf,  voor onderhoud, nazicht keuring van uw wagen en eveneens nazicht voor op reis. Auto's met ernstige gebreken en/ of defecten worden tussendoor behandeld, meestal binnen de week hersteld.