Welkom bij garage JoMoCars, de garage waar kwaliteit en service top zijn!

Garage JoMocars, uw onafhankelijk verkoper en garage voor Volvo-personenwagens, centraal gelegen tussen Deinze, Tielt, Aalter en Waregem, steeds dichtbij!Garage JoMoCars is een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Volvo-personenwagens. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, herstellingen, autoschade of carrosserie, autobanden, tweedehands- en nieuwe wagens en Volvo-onderdelen, occasie en nieuw. Vanzelfsprekend bent u bij ons ook welkom met een ander merk, zowel personenwagens of lichte bedrijfswagens. Ook als u elders uw auto kocht bent u steeds welkom voor verdere service.

Garage JoMoCars is een familiebedrijf van vader op zoon die zijn oorsprong vindt in 1981 met Garage Gaby, vanaf toen ook al gespecialiseerd in Volvo- personenwagens, reeds 36jaar!

Johan Moyaert en echtgenote Anja Van Laere verwelkomen u graag in hun autobedrijf en begeleiden u naar de juiste keuze bij de aankoop van uw nieuwe of 2de-hands wagen en helpen u graag bij eventuele vragen over service en herstellingen.

Door onze persoonlijke aanpak staan we dichter bij u waardoor we een lange-termijn-relatie met u kunnen opbouwen.


KLANTEN TEVREDENHEID! Wist u dat een grote meerderheid van onze klanten terecht gekomen zijn bij ons via mond-en-mond reclame, dit is de goedkoopste, eerlijkste en beste manier van reclame. Garage JoMoCars streeft naar een maximale klantentevredenheid. We behandelen de klanten zoals we zelf zouden willen behandelt worden. Komt u nu bij ons voor de aankoop van een auto of de herstelling van een auto, zelfs al is deze al heel wat jaren, de service blijft van de hoogste kwaliteit. Bij ons geen arrogantie.


Deze mooie foto kwam ik onlangs tegen op het internet. Een reclame stickertje van het garagebedrijf van mijn ouders, moet begin jaren 80 van vorige eeuw geweest zijn, zoals u ziet toen ook al Volvo-garage. Toch wel leuk om dit terug te zien.


Maak een leuke wandeling terwijl wij bezig zijn aan uw auto.

Terwijl u wacht op uw auto willen we het u graag zo aangenaam mogelijk maken en kan u plaats nemen in onze wachtzaal, gebruik maken van gratis wifi internet, één van de aanwezige tijdschriften doorbladeren, genieten van een koffie, of wanneer de weersomstandigheden het toelaten, een aangename wandeling maken in de directe omgeving van de garage en zo de mooie natuur en de rust hier ontdekken. Deze wandeling bevindt zich op de grens van drie gemeentes, Dentergem, Aarsele en Wontergem. Bekijk alvast onderstaand plannetje om de weg te vinden. De afstand is 4.6km en kan afgelegd worden binnen het uur. Wanneer u terug bent heeft u zeker een stevige kop koffie verdient! PS. ook  joggers en honden voelen zich hier thuis! (klik op afstandmeten.nl in het kaartje om de route te kunnen bekijken)