Welkom bij garage JoMoCars! 

Door de jaren heen de Volvo-specialist bij uitstek, centraal gelegen tussen Deinze,
Tielt, Aalter en Waregem, steeds dichtbij!
Garage JoMoCars is een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Volvo- en Polestar personenwagens. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, herstellingen, autoschade of carrosserie, autobanden, tweedehands- en nieuwe wagens en Volvo-onderdelen, occasie en nieuw. Vanzelfsprekend bent u bij ons ook welkom met een ander merk, zowel personenwagens of lichte bedrijfswagens. Ook als u elders uw auto kocht bent u steeds welkom voor verdere service.

Garage JoMoCars is een familiebedrijf, de tweede generatie die zijn oorsprong vindt in 1981 met Garage Gaby, vanaf toen ook al gespecialiseerd in Volvo- personenwagens, nu reeds 43 jaar uw Volvo-specialist!

Johan Moyaert en echtgenote Anja Van Laere verwelkomen u graag in hun autobedrijf en begeleiden u naar de juiste keuze bij de aankoop van uw nieuwe of 2de-hands wagen en helpen u graag bij eventuele vragen over service en herstellingen.

Door onze persoonlijke aanpak staan we dichter bij u waardoor we een lange-termijn-relatie met u kunnen opbouwen.


 

Zowel voor de recentste Volvo als de al iets oudere Volvo staan wij steeds paraat!
Houdt u ook van de echte Volvo-klassiekers, volg dan zeker onze Facebookpagina https://www.facebook.com/JoMoClassics  of de Instagrampagina https://www.instagram.com/jomoclassics/

 

Waarheen met uw Volvo-klassieker of Volvo-oldtimer voor herstellingen?

De ronde Volvo's van de jaren 50 en 60 , PV's 444 en 544, Amazon, P1800E- en ES, of de meer hoekige van de jaren 70, 80 of 90, de 140, 240, 740, 940 series of de eerste generatie voorwielaandrijvers zoals de 850 en latere modellen.

Ook met deze oudere- of klassieke Volvo's bent u zeker welkom bij garage JoMoCars!

Deze oudere generatie Volvo's wordt steeds populairder, heel wat mensen die zo een Volvo oldtimer hebben of er recent één kochten, weten niet meer waarheen voor herstellingen aan hun auto omdat ze bij heel wat dealers niet meer welkom zijn of dat de kennis niet aanwezig is om aan deze auto's te sleutelen. Volvo oldtimers hebben ook een gespecialiseerd onderhoud nodig,

Wij hebben al deze Volvo-klassiekers gekend als moderne auto's en zijn ze blijven onderhouden en herstellen gedurende al die jaren.

Bezoek zeker eens onze Facebook- en  Instagram pagina JoMoClassics  en bekijk al enkele foto's van de vele Volvo-oldtimers die klant zijn bij ons!

web2jpg

 
 

KLANTEN TEVREDENHEID! Wist u dat een grote meerderheid van onze klanten terecht gekomen zijn bij ons via mond-en-mond reclame, dit is de goedkoopste, eerlijkste en beste manier van reclame. Garage JoMoCars streeft naar een maximale klantentevredenheid. We behandelen de klanten zoals we zelf zouden willen behandelt worden. Komt u nu bij ons voor de aankoop van een auto of de herstelling van een auto, zelfs al is deze al heel wat jaren, de service blijft van de hoogste kwaliteit. Bij ons geen arrogantie.


 

Uit de oude doos, deze foto met reclame sticker van Garage Gaby, (eerste generatie)  recent nog gezien op een oude Volvo. Dit is van in de beginjaren vanaf 1981.

 

Maak een leuke wandeling terwijl wij bezig zijn aan uw auto.

Terwijl u wacht op uw auto willen we het u graag zo aangenaam mogelijk maken en kan u plaats nemen in onze wachtzaal, gebruik maken van gratis wifi internet, één van de aanwezige tijdschriften doorbladeren, genieten van een koffie, of wanneer de weersomstandigheden het toelaten, een aangename wandeling maken in de directe omgeving van de garage en zo de mooie natuur en de rust hier ontdekken. Deze wandeling bevindt zich op de grens van drie gemeentes, Dentergem, Aarsele en Deinze (Wontergem). Bekijk alvast onderstaand plannetje om de weg te vinden. De afstand is 4.6km en kan afgelegd worden binnen het uur. Wanneer u terug bent heeft u zeker een stevige kop koffie verdient! PS. ook  joggers en honden voelen zich hier thuis! (klik op afstandmeten.nl in het kaartje om de route te kunnen bekijken)